Vi er for tiden ikke åpen for nye brukere.

Egendefinerte parametere

Hvis du ønsker å identifisere de besøkende via egendefinerte parametere, er det her hvordan du kan gjøre det.

Denne funksjonen kan være nyttig når du har et nettsted som har et medlemssystem der brukere kan logge seg på nettstedet ditt. Hvis de er pålogget, kan du spesifisere deres identifikator (f.eks.: e-post, user_id, name..osv) med vår sporingskode.

Hvorfor? Dette er veldig nyttig når du prøver å forstå hva brukerne dine gjør og hvilke problemer de har møtt på nettstedet ditt.

Du kan gjøre dette ved å legge til data-custom-parameters='{JSON_PARAMETERS_HERE}' som i følgende eksempel:

<script defer src="https://traek.no/pixel/12345678910111213" data-custom-parameters='{"name": "John Doe", "email": "[email protected]"}'></script>

Hvis den ekstra parameteren er oppgitt, vil du se siden Besøkende ikon nær den besøkende som forteller deg at den spesifikke brukeren har blitt identifisert med egendefinerte parametere.